Laura

Blogia kirjoittaa 30-vuotias metsäalan perustutkinnon suorittanut ja metsäkoneenkuljettajaksi valmistunut alanvaihtaja ja kolumnisti, jonka löytää useimmiten joko twitteristä, koiran ja kissojen kanssa metsästä tai naputtamassa tekstiä tietokoneen äärellä.

Blogi on nimensä mukaisesti katsaus metsäalaan ja sen opintoihin, mutta blogissa käsitellään metsää muutenkin kuin koneellisen puunkorjuun, metsätalouden ja -teollisuuden näkövinkkelistä. Luvassa siis kaikenlaista puuhailua aina retkeilystä metsäkoneiden rassaamiseen, mutta myös pohdintaa metsistä ja niiden käytöstä, arvoista, vastuullisuudesta, innovaatioista ja kaikesta, mihin metsä liittyy.

Blogin missiona on raottaa metsäkonealaa siitä kiinnostuneille, innostaa ihmisiä ja etenkin naisia hakeutumaan tälle nykyisellään kovin miesvaltaiselle alalle, fiilistellä Suomen metsiä harrastepaikkoina, piipahdella retkikohteissa ympäri Suomen. 

Koska olen vasta matkalla ammattilaisuuteen, tulee blogin sivuilla näkymään vieraskynätekstejä ja yhteistyöpostauksia alan ammattilaisten kanssa.

Eli luvassa faktaa, fiilistelyä ja hassuttelua rennolla otteella, yhdessä kompastellen kohti tulevaisuudessa siintävää metsäammattilaisuutta.

Arjen aherrusta pääsee seuraamaan säännöllisemmin instagramista pihkassablog.

Tervetuloa mukaan matkalle 🧡

Matkalla mukana

Painavaa asiaa
kannoilta tehtaalle

Sivupalkki tähän.